Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.

Našo ponudbo vam bomo posredovali po emailu v roku 24 ur.
Vaša rezervacija bo potrjena s plačilom avansa.

Če imate še kako vprašanje, nas pokličite na tel. +386 4 588 59 35.

APART HOTEL VIJOLICA

VAŠ POPOLN ODDIH

APART HOTEL VIJOLICA

Apart Hotel Vijolica je idealen za družine z otroki. Naši gostje so smučarji, ljubitelji gora, vedno več imamo gostov kolesarjev in motociklistov. Sodobno dvigalo omogoča dostop do apartmajev tudi invalidom, ostarelim ali malčkom na vozičku.

Lokacija na samem smučišču in hkrati v centru vasi. Zelo prostorni in bogato opremljeni apartmaji. V hotelu je urejena finska savna s prostorom za počitek in vinoteka vrhunskih vin.

Dobrodošli pri nas, kjer boste vedno zadovoljni in predvsem srečni!

APARTMAJI

Razpolagamo s 17 udobnimi apartmaji za 2, 4 in 6 oseb, ki so moderno in komfortno opremljeni. Velike stanovanjske površine ponujajo domače okolje družinam z manjšimi otroki, invalidom in tudi domačim prijateljem.

Da pa vam ne bo dolgčas, smo za vas pripravili še dodatne aktivnosti v poletni in zimski sezoni.

ZANIMIVOSTI

V Kranjski Gori z okolico vas pričakujejo živahna doživetja Julijskih Alp. V vročem poletju tu lahko uživate v zmernih temperaturah in se izognete množicam turistov. Lahko preizkusite aktivno preživljanja počitnic, odkrivanja naravne in kulturne dediščine, ali le počivanje v čudovitem ambientu in prijetni klimi. Narava vas bo zvabila na sprehod, v gore ali na kolo. Pozimi boste na samem Kranjskogorskem smučišču z vlečnicami in sedežnicami. Manj kot uro vožnje je do italijanskega smučišča Tarvisio/Višarje ali Sella Nevea/Kanin, kot tudi do koroških smučišč Nassfeld/Mokrine in Gerlitzen/Osojščica. Poleg smučišč so tu še lepo urejene proge za smučarski tek, sankanje, drsanje, zimski bazen, savne, wellness centri in igralnice.

NAŠE PREDNOSTI

ODLIČNA LOKACIJA

Apart Hotel Vijolica se nahaja tik ob štirisedežnici Kekec, na samem robu smučišča in le nekaj korakov iz centra vasi. Do bazena v Hotelu Larix je 100 metrov.
Poskrbimo za parkiranje vašega avtomobila ob hiši ali tik pod njo. Za tuje goste lahko organiziramo transfer do letališča.

PRIJAZNO OSEBJE

Že ob vaši rezervaciji vam bomo skušali ugoditi vašim željam v čim večji možni meri.
Pri nas se boste počutili kot da ste prišli domov. V prijetni recepciji bo otroke pozdravil naš medo, z receptorjem se boste dogovorili za vse vaše želje, mi pa se bomo potrudili, da vam jih čim bolje tudi izpolnimo.

MODERNA OPREMA

Apartmaji so razvrščeni v 6 etažah in merijo od 50 do 62 m2. Razen mansardnih vrhnjih dveh imajo vsi balkon, teraso ali atrij. Apartmaji so komfortno opremljeni s CAT TV, Wi-Fi, pomivalnim strojem, mikrovalovko …
V kletnih prostorih je urejena finska savna, ki si jo lahko rezervirate samo za vas. Poleg nje je jedilnica, v kateri pripravimo zajtrke za vse, ki to želijo.
Gostom je na voljo tudi samopostrežni pralni stroj s sušilcem ter sesalniki za prah, ogrevana shramba za smuči oziroma poleti kolesarnica.

MNENJA NAŠIH GOSTOV

LOKACIJA

Apart Hotel Vijolica se nahaja tik na samem robu smučišča tik ob sedežnici Kekec in le nekaj korakov iz centra vasi. Do  bazena v Hotelu Larix je 100 metrov.

Za goste, ki priletite z letalom na ljubljansko letališče ali bližnja letališča v Avstriji ali Italiji, lahko uredimo prevoz do nas in nazaj.

GoOpti

VREME IN WEB KAMERE

FOTOGALERIJA